Ensiapukurssi pienten lasten läheisille

24.4.2018

MLL Munkkiniemi järjestää ensiapukurssin pienten lasten vanhemmille, isovanhemmille, hoitajille ja kaikille, jotka haluavat parantaa ensiaputaitojaan ma 14.5. klo 17 - 21 Leikkipuisto Ulvilassa (Ulvilantie 17-19).

Kurssilla opit tärkeitä taitoja liittyen tajuttoman ja elottoman ensiapuun, tukehtumistilanteisiin, palovammoihin ja myrkytyksiin.

Kurssin hinta on 20 euroa MLL Munkkiniemen jäsenille, 30 euroa ei-jäsenille. Sitova ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu Holvi-verkkokaupassa tämän linkin kautta. Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 8. Mikäli kurssi peruuntuu, maksut palautetaan.

MLL Munkkiniemen jäsenenä saat jäsenhinnan, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi.

Kurssin vetäjä on Meeri Mustonen, sairaanhoitaja ja kahden lapsen äiti, joka on kouluttanut terveystietoa ja ensiapua 10 vuoden ajan.