Mustasaaren retki 1.8.2018

6.7.2018

MLL Munkkiniemi ja Munkkiniemen seurakunta järjestävät yhteistyössä perinteisen kesäretken Mustasaareen lapsiperheille keskiviikkona 1.8.2018.

Mustasaaren ulkoilupuisto sijaitsee Seurasaarenselän länsiosassa. Lähtö lauttamatkalle tapahtuu Taivallahdesta klo 10. Taivallahden laituri sijaitsee Eteläisen Hesperiankadun päässä Töölössä. Saavuthan paikalle jo klo 9.45. Lautan kansi on esteetön, ja sinne pääsee liuskaa pitkin lastenvaunuilla. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia.

Retken hinta on 10 euroa/aikuinen ja 5 euroa/lapsi, alle 2-vuotiaat retkeilevät veloituksetta. Retkimaksu sisältää lauttamatkan lisäksi lounaan ja jälkkärit saarella aikuisille ja lapsille. Kerrothan mahdollisista allergioista ilmoittautumisen yhteydessä. Saaren kappelissa on mahdollisuus osallistua lauluhetkeen klo 12.30 – 13.30. Paluu Mustasaaresta lautta-aikataulujen mukaisesti esim. klo 13, 13.40 tai klo 14.40 lähtevällä lautalla. Sitovat ilmoittautumiset retkelle 24.7. mennessä MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupan kautta täällä.

Lisätietoja saaresta:

www.mustasaarentoimintakeskus.fi