Ajankohtaista

MLL Munkkiniemen lastenvaate- ja tarvikekirppis järjestetään la 29.9. klo 10 – 12 Munkkivuoren nuorisotalolla (Raumantie 5) yhteistyössä Munkkivuoren nuorisotalo Kameleontin kanssa.
MLL Munkkiniemi ja Munkkiniemen seurakunta järjestävät yhteistyössä perinteisen kesäretken Mustasaareen lapsiperheille keskiviikkona 1.8.2018.
MLL Munkkiniemi järjestää ensiapukurssin pienten lasten vanhemmille, isovanhemmille, hoitajille ja kaikille, jotka haluavat parantaa ensiaputaitojaan ma 14.5. klo 17 - 21 Leikkipuisto Ulvilassa (Ulvilantie 17-19).
Tervetuloa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Munkkiniemen yhdistys ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen Länsi-Helsingin musiikkiopiston kahvilaan (Nuottapolku 11, Helsinki) maanantaina 23.4.2018 klo 19.
Leikkipuisto Ulvila ja Munkkiniemen MLL järjestävät taas yhdessä suositun Muotti-leirin 4.-8.6.2018. Leiri on suunnattu 7-10 -vuotiaille.
Rehndahlin kiertävä eläinpiha talutusponeineen, kanoineen ja kaneineen Leikkipuisto Ulvilassa perjantaina 18. toukokuuta klo 10 - 13.
Kevätkauden ainoa MLL Munkkiniemen lastenvaate- ja tarvikekirppis järjestetään la 10.3. klo 10-12 yhteistyössä Munkkivuoren nuorisotalo Kameleontin kanssa Munkkivuoren nuorisotalolla (Raumantie 5).
Mannerheimin lastensuojeluliiton Munkkiniemen yhdistyksen syyskokous järjestetään Länsi-Helsingin musiikkiopiston kahvilassa, Nuottapolku 11, maanantaina 20.11. 2017 klo 19 alkaen.
Iitu-hiiri näkee isänsä kanssa ikkunasta maailman kauneimman joulukuusen. Hän tahtoisi myös koristella oman kuusen, mutta mistä joulupuu ja koristeet?
Muskareita, jumppia, tanssia, sählyä ja kädentaitokerhoja? Kotieläinpihoja, ensiapukursseja, nukketeatteria, suojatiepäivystystä koululaisille? Asiantuntijaluentoja, retkiä, yhteisöllisyyttä, uusia ystäviä niin lapsille kuin vanhemmille?