Ajankohtaista

Rehndahlin kiltit ponit, kanat ja kanit saapuvat leikkipuisto Munkkiin perjantaina 17.5 klo 10-13.
Tervetuloa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Munkkiniemen yhdistys ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen Länsi-Helsingin musiikkiopiston kahvilaan (Nuottapolku 11, Helsinki) maanantaina 15.4.2018 klo 19.
Tervetuloa MLL Munkkiniemen uusien iltaan Cafe Tarinaan 9.4. klo 18-19 välillä.
Leikkipuisto Ulvila ja Munkkiniemen MLL järjestävät taas yhdessä suositun Muotti -kädentaitoleirin 3.-7.6.2019. Leiri on suunnattu 7-10 –vuotiaille koululaisille.
Kevätkauden ainoa MLL Munkkiniemen lastenvaate- ja tarvikekirppis järjestetään la 30.3. klo 10-12 yhteistyössä Munkkivuoren nuorisotalo Kameleontin kanssa Munkkivuoren nuorisotalolla (Raumantie 5).
Jouluisessa nukketeatteriesityksessä Iitu-hiiri näkee isänsä kanssa ikkunasta maailman kauneimman joulukuusen. Hän tahtoisi myös koristella oman kuusen, mutta mistä joulupuu ja koristeet?
MLL Munkkiniemen syyskokous Länsi-Helsingin musiikkiopiston kahvilassa (Nuottapolku 11) maanantaina 19.11. klo 19 alkaen. Tervetuloa!
MLL Munkkiniemen lastenvaate- ja tarvikekirppis järjestetään la 29.9. klo 10 – 12 Munkkivuoren nuorisotalolla (Raumantie 5) yhteistyössä Munkkivuoren nuorisotalo Kameleontin kanssa.
MLL Munkkiniemi ja Munkkiniemen seurakunta järjestävät yhteistyössä perinteisen kesäretken Mustasaareen lapsiperheille keskiviikkona 1.8.2018.
MLL Munkkiniemi järjestää ensiapukurssin pienten lasten vanhemmille, isovanhemmille, hoitajille ja kaikille, jotka haluavat parantaa ensiaputaitojaan ma 14.5. klo 17 - 21 Leikkipuisto Ulvilassa (Ulvilantie 17-19).