Kerhot ja kurssit

 

Tervetuloa mukaan MLL Munkkiniemen kerhokevääseen 2019!

 

Lasten tanssit

Lasten tanssikurssit on tarkoitettu 3 - 6 -vuotiaille lapsille. Tanssitunneilla liikutaan luovasti omaa liikeilmaisua ja tanssitekniikkaa kehittäen ikäkaudelle sopivassa muodossa.

Mielikuvituksellisten ja luovien harjoitteiden kautta lapset opettelevat oman kehon tuntemusta ja hallintaa, tilan hahmottamista, koordinaatiota, sekä musiikin ja rytmin yhdistämistä liikkeeseen. Tunnit sisältävät myös improvisaatiota ja akrobatiaa.

Tanssimisen ilo ja riemu, sekä yhdessä ryhmänä toimiminen ovat tunneilla pääosassa.

Lapset osallistuvat tunneille ilman huoltajaa.

Kevätkauden 2019 tanssit järjestetään maanantai-iltaisin Helsingin suomalais-ranskalaisella koululla (Raumantie 4) alkaen ma 7.1. 2019. Opettajana jatkaa Reetta Sojakka.

Kevätkauden 2019 ryhmät:

  • Ryhmä 1 ma klo 17.15 - 17.55 (3-4 -vuotiaat)
  • Ryhmä 2 ma klo 18.00 - 18.40 (3-4 -vuotiaat)
  • Ryhmä 3 ma klo 18.45 - 19.25 (5-6 -vuotiaat)

Kevätkauden 2019 tanssimaksu on 90 euroa. MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen ja samaan kerhoon osallistuvat sisarukset 10%:n sisarusalennuksen. Saat jäsenhinnan -10% perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi. Sisarusalennuksen alennuskoodit ovat SISARUS10 (ei MLL Munkkiniemen jäsenille, -10% perushinnasta) ja JASENSISARUS20 (MLL Munkkiniemen jäsenille, -20% perushinnasta). Jäseneksi voit liittyä täällä.

Lisätietoja: Annu Markkula annu.markkula(at)gmail.com

Pidätämme oikeuden ryhmien aikataulumuutoksiin ja ryhmien yhdistämisiin, jos johonkin ryhmään ei saada tarvittavaa määrää osallistujia.

Noudatathan ryhmien ikäsuosituksia. Ikärajoista poikkeaminen on mahdollista vain, mikäli lapsesi on täyttämässä ryhmän alarajaiän mukaisesti 3 vuotta (ryhmät 1,2) tai 5 vuotta (ryhmä 3) pian kauden käynnistymisen jälkeen.

Ilmoittautumiset lasten tanssiryhmiin MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupassa täällä

Perhetouhula

Perhetouhula on vapaaehtoisuudelle perustuvaa toimintaa, joka on tarkoitettu alle 3-vuotiaille lapsille.
Lapset saavat vapaasti liikkua vanhempansa valvonnassa koulun jumppasalin välineiden parissa. Touhulassa kaikki perheet osallistuvat välineiden esille laittamiseen ja siivoamiseen. Varsinaista ohjattua ohjelmaa ei ole. Jokainen vanhempi vastaa oman lapsensa turvallisuudesta ja hyvästä yhteistyöstä ryhmäläisten kesken.

Kevätkauden 2019 perhetouhula järjestetään keskiviikkoiltaisin klo 17.30 - 18.30 Munkkiniemen ala-asteen koululla (Tietokuja 1) alkaen ke 9.1.2019. Vappupäivänä 1.5. ei ole perhetouhulaa.

Kevätkauden 2019 perhetouhulamaksu on 60 euroa. MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen ja samaan kerhoon osallistuvat sisarukset 10%:n sisarusalennuksen. Saat jäsenhinnan -10% perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi. Sisarusalennuksen alennuskoodit ovat SISARUS10 (ei MLL Munkkiniemen jäsenille, -10% perushinnasta) ja JASENSISARUS20 (MLL Munkkiniemen jäsenille, -20% perushinnasta). Jäseneksi voit liittyä täällä.

Ryhmän avainhenkilöiksi ilmoittautuvat voivat saada erityisalennuksen kerhomaksusta. Ilmoitathan meille, jos sinulla olisi mahdollisuus toimia yhtenä avainhenkilönä ryhmässä ja yhteyshenkilönä touhularyhmän ja MLL Munkkiniemen välillä (lisätietoa Minna Kannakselta).

Lisätietoja: Minna Kannas minna.kannas(at)gmail.com

Ilmoittautumiset perhetouhulaan MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupassa täällä

Sählykerho

Sählykerho on vapaaehtoisuudelle perustuvaa toimintaa, joka on tarkoitettu 4–8 -vuotiaille lapsille ja  heidän vanhemmilleen. Jokainen vanhempi vastaa oman lapsensa turvallisuudesta ja hyvästä yhteistyöstä ryhmäläisten kesken.

Kevätkaudella 2019 sählyä pelataan torstai-iltaisin klo 17.30 - 18.30 Munkkiniemen ala-asteen koululla (Tietokuja 1) alkaen to 10.1.2019.

Kevätkauden 2019 sählykerhomaksu on 70 euroa. MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen ja samaan kerhoon osallistuvat sisarukset 10%:n sisarusalennuksen. Saat jäsenhinnan -10% perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi. Sisarusalennuksen alennuskoodit ovat SISARUS10 (ei MLL Munkkiniemen jäsenille, -10% perushinnasta) ja JASENSISARUS20 (MLL Munkkiniemen jäsenille, -20% perushinnasta). Jäseneksi voit liittyä täällä.

Ryhmän avainhenkilöiksi ilmoittautuvat voivat saada erityisalennuksen kerhomaksusta. Ilmoitathan meille, jos sinulla olisi mahdollisuus toimia yhtenä avainhenkilönä ryhmässä ja yhteyshenkilönä sählykerhon ja MLL Munkkiniemen välillä (lisätietoa Minna Kannakselta).

Lisätietoja: Minna Kannas minna.kannas(at)gmail.com

Ilmoittautumiset sählykerhoon MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupassa täällä

Muskarit

Musiikkileikkikoulutoiminnan tavoitteina on synnyttää lapsessa rakkaus musiikkiin, tukea hänen musiikillista ja yleistä kehitystään sekä auttaa sosiaalisten taitojen oppimisessa. Perheryhmissä tärkeää on myös aikuisen ja lapsen välisen suhteen vahvistaminen ja syventäminen sekä erilaisten arkielämän hankalien tilanteiden hoitamisen helpottaminen musiikin avulla.

Soittaminen, laulaminen, leikkiminen sekä kuunteleminen ja liikkuminen tuovat monipuolisuutta muskarituokioihin ja sallivat lasten saada erilaisia kokemuksia musiikista ja sen käyttötavoista ja merkityksistä eri tilanteissa. Sadut, runot ja kuvat luovat vielä lisää oivaltamisen mahdollisuuksia ja auttavat musiikinperusteiden kokemisessa ja myöhemmin vaikkapa instrumentin kanssa tapahtuvassa musiikinperusteiden nimeämisessä.

Kevätkauden 2019 muskarit (30 minuutin ryhmät) järjestetään perjantaiaamupäivisin Munkkivuoren nuorisotalolla (Raumantie 5) alkaen pe 18. tammikuuta 10.5. asti (hiihtolomalla 22.2. ja pitkäperjantaina 19.4. ei tunteja). Opettajana jatkaa Suvi Jaaramaa.

Kevätkauden 2019 ryhmät:

Pe klo 9.00-9.30: 2-4 vuotiaat

Pe klo 9.35-10.05: sisarusryhmä

Pe klo 10.10-10.40 (10kk)1-2-vuotiaat

Pe klo 10.45-11.15 (10kk)1-2-vuotiaat

Pe klo 11.20-11.50: 4-12 kk

Kevätkauden 2019 muskarimaksut ovat 75 euroa ja sisarusryhmässä 55 euroa. Sisarusryhmä on tarkoitettu saman perheen kahdelle tai useammalle sisarukselle. MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen ja samaan kerhoon osallistuvat sisarukset 10%:n sisarusalennuksen. Sisarusryhmässä erillistä sisarusalennusta ei ole, vaan etu on huomioitu perushinnassa. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Lisätietoja: Helena Morbin mllmunkkamuskari(at)gmail.com

Pidätämme oikeuden ryhmien aikataulumuutoksiin ja ryhmien yhdistämisiin, jos johonkin ryhmään ei saada tarvittavaa määrää osallistujia. Muskariryhmien ikärajat ovat suosituksia ja niistä on mahdollista poiketa tarvittaessa.

Ilmoittautumiset muskareihin MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupassa täällä

 

MLL:n kädentaitokerhot

 

Kevään 2019 kerhot järjestettiin Leikkipuisto Ulvilassa sunnuntaisin 3. ja 10.2. ja 24.2. - 17.3. (yhteensä 6 krt):

RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ!

 

TAHMATASSUT (4 - 5 -vuotiaat) klo 10.00 - 10.45

TOUHUTASSUT (5 - 6 -vuotiaat) klo 11.00 - 12.00 

TAITOTASSUT (7 - 9 -vuotiaat) klo 12.30 - 13.45.

Tahmatassu-kerhot on jaettu kolmeen ikä-/tasoryhmään. Kaikissa kerhoissa kokeilemme monia erilaisia käsityö- ja askartelutekniikoita, aina piirtämisestä ja maalaamisesta tekstiilityötekniikohin ja rakenteluun, ryhmän taitotason mukaan.

TAHMATASSUT (4-5v.) on tarkoitettu aloitteleville pienille askartelijoille. Ryhmässä harjoittelemme perustaitoja kuten saksien käyttöä, kynäotetta ja ohjeiden kuuntelua. Lisäksi piirrämme, maalaamme, leikkaamme, liimaamme, muovailemme ja pujottelemme.Tärkeintä on, että lapsi saa tehdä itse ja onnistumisen elämykset karttuvat. Joka kerralla valmistuu pieni askartelutyö kotiin viemisiksi.

TOUHUTASSUT (5-6v.) on tarkoitettu vähän kokeneemmille kädentaitajille. Ryhmään osallistuvan tulisi jo hallita saksien käyttö ja kynäote, vaikka niitä edelleen harjoitellaankin. Perustekniikoiden lisäksi kokeilemme erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Tärkeintä on oman luovuuden kehittäminen ja rohkeus kokeilla. Lähes joka kerralla valmistuu pieni askartelutyö kotiin viemisiksi.

TAITOTASSUT (7-9v.) on tarkoitettu kouluikäisille käsityöläisen ja muotoilijan aluille. Ryhmässä työskentelemme yhteisen teeman ympärillä, jonka pohjalta suunnitellaan ja toteutetaan oma käsityökokonaisuus eri tekniikoita hyväksikäyttäen. Tärkeintä on oman luovuuden kehittäminen, suunnittelutaitojen karttuminen sekä rohkeus kokeilla uusia ja soveltaa jo tuttuja tekniikoita. Kerhokauden aikana valmistuu, lapsesta riippuen, yksi tai useampi tuotos kotiin viemisiksi.

Kevätkauden 2019 kerhomaksu on 65 euroa. MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen ja samaan kerhoon osallistuvat sisarukset 10%:n sisarusalennuksen. Saat jäsenhinnan -10% perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi. Sisarusalennuksen alennuskoodit ovat SISARUS10 (ei MLL Munkkiniemen jäsenille, -10% perushinnasta) ja JASENSISARUS20 (MLL Munkkiniemen jäsenille, -20% perushinnasta). Jäseneksi voit liittyä täällä.

Tahmatassuihin otetaan 8 lasta, Touhutassuihin 10 lasta ja Taitotassuihin 12 lasta. Samaan ryhmään ilmoittautuvien sisarusten ryhmä määräytyy nuoremman iän mukaan.

Ilmoittautumiset kevään kädentaitokerhoihin MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupassa täällä.

Lisätietoja: Kristiina Tergujeff, kristiina.tergujeff@iki.fi, p. 0405775740

 

Yleistä kerhoista

Ilmoittautumiset kerhoihin sitovia.

MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen ja samaan kerhoon osallistuvat sisarukset 10%:n sisarusalennuksen. Saat jäsenhinnan -10% perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi. Sisarusalennuksen alennuskoodit ovat SISARUS10 (ei MLL Munkkiniemen jäsenille, -10% perushinnasta) ja JASENSISARUS20 (MLL Munkkiniemen jäsenille, -20% perushinnasta). Huom. Muskarin sisarusryhmässä sisaralennus on huomioitu perushinnassa ja käytössä ainoastaan jäsenalennus.

Ilmoittautujien henkilötietojen keräämisestä lyhyesti

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Munkkiniemen paikallisyhdistys kerää ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautujilta ja maksajilta nimen, mahdollisesti syntymävuoden ja yhteystiedot sekä tiedon jäsenyydestä ja tapahtuman/ kurssin / kerhon maksamisesta. Joissain yhteyksissä saatetaan lisäksi kysyä myös ruokavalio- tai muita tietoja. Yhdistys kiinnittää erityistä huomiota tietoturvaan.

Ilmoittamalla itsensä ja/tai huoltamansa lapsen mukaan MLL:n Munkkiniemen paikallisyhdistyksen järjestämään toimintaan huoltaja antaa yhdistykselle suostumuksensa (oikeusperuste) käsitellä omia ja/tai huoltamansa lapsen tietoja. Henkilötietoja käytetään paikan varaamiseen, osallistumisen seurantaan, toiminnan sisällön muokkaamiseen lapsen ikään sopivaksi, tiedottamiseen (mahdolliset yllättävät muutokset ohjelmaan tms.) ja kurssimaksujen rekisteröimiseen. Joissakin tapauksissa vanhoille kurssilaisille myös tiedotetaan seuraavan kauden kurssista ennakolta sähköpostitse.

MLL:n Munkkiniemen paikallisyhdistyksen ilmoittautumistiedot kerätään Holvi-verkkokaupassa. Ko. tapahtumaa hoitava hallituksen jäsen (esim. kerhovastaava) sekä paikallisyhdistyksen Holvi-verkkokauppavastaavat käsittelevät henkilötietoja. Yhdistys luovuttaa ilmoittautujien tietoja myös tapahtumien, kurssien ja kerhojen ohjaajille.

MLL:n Munkkiniemen paikallisyhdistys säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen rekisteröidyn tekemän ilmoittautumisen ja siihen liittyvän tapahtuman, kurssin tai kerhon mahdollistamiseksi. Maksutietoja käsitellään kirjanpitoaineiston yhteydessä ja ne säilytetään kirjanpitolain edellyttämän ajan. Tiedot poistetaan, kun niiden säilytysaika on umpeutunut. Yhdistys pyrkii mahdollisimman lyhyeen säilytysaikaan. Vanhentuneet osallistujalistat tuhotaan tietosuojajätteenä.

Ilmoittautujilla on tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet henkilötietoihinsa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton keskustoimisto ylläpitää MLL:n jäsenrekisteriä ja vastaa siitä, että jäsenrekisteri toimii tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Lisätietoja: Puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet