Kerhot ja kurssit

Kuva: MLL

Tervetuloa mukaan MLL Munkkiniemen kerhoihin

Kevät 2021

Covid-19-pandemian vuoksi MLL Munkkiniemi ei valitettavasti  ainakaan toistaiseksi järjestä tänä keväänä kerhoja. Palaamme asiaan, jos tilanne helpottuu.

Kuva: MLL

Alennuksista

MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikista kerhoista  jäsenalennuksen ja samaan kerhoon osallistuvat sisarukset sisarusalennuksenAlennuksia ei saa takautuvasti. Ilmoittautumiset kerhoihin ovat sitovia.

Holvi-ilmoittautumisen yhteydessä jäsenhinnan saa käyttämällä alennuskoodia JASEN10. Jäsenet saavat perushinnasta 20 %:n sisarusalennuksen koodilla JASENSISARUS20. Jäsenalennus edellyttää jäsennumeron ilmoittamaista ilmoittautumisen yhteydessä. Yhdistykseen kuulumattomat sisarukset saavat perushinnasta 10 %:n sisarusalennuksen  koodilla SISARUS10.

Huom. Muskarin sisarusryhmässä sisaralennus on huomioitu perushinnassa ja käytössä on ainoastaan jäsenalennus. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti vaan ainoastaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautujien henkilötietojen keräämisestä lyhyesti

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Munkkiniemen paikallisyhdistys kerää ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautujilta ja maksajilta nimen, mahdollisesti syntymävuoden ja yhteystiedot sekä tiedon jäsenyydestä ja tapahtuman/ kurssin / kerhon maksamisesta. Joissain yhteyksissä saatetaan lisäksi kysyä myös ruokavalio- tai muita tietoja. Yhdistys kiinnittää erityistä huomiota tietoturvaan.

Ilmoittamalla itsensä ja/tai huoltamansa lapsen mukaan MLL:n Munkkiniemen paikallisyhdistyksen järjestämään toimintaan huoltaja antaa yhdistykselle suostumuksensa (oikeusperuste) käsitellä omia ja/tai huoltamansa lapsen tietoja. Henkilötietoja käytetään paikan varaamiseen, osallistumisen seurantaan, toiminnan sisällön muokkaamiseen lapsen ikään sopivaksi, tiedottamiseen (mahdolliset yllättävät muutokset ohjelmaan tms.) ja kurssimaksujen rekisteröimiseen. Joissakin tapauksissa vanhoille kurssilaisille myös tiedotetaan seuraavan kauden kurssista ennakolta sähköpostitse.

MLL:n Munkkiniemen paikallisyhdistyksen ilmoittautumistiedot kerätään Holvi-verkkokaupassa. Ko. tapahtumaa hoitava hallituksen jäsen (esim. kerhovastaava) sekä paikallisyhdistyksen Holvi-verkkokauppavastaavat käsittelevät henkilötietoja. Yhdistys luovuttaa ilmoittautujien tietoja myös tapahtumien, kurssien ja kerhojen ohjaajille.

MLL:n Munkkiniemen paikallisyhdistys säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen rekisteröidyn tekemän ilmoittautumisen ja siihen liittyvän tapahtuman, kurssin tai kerhon mahdollistamiseksi. Maksutietoja käsitellään kirjanpitoaineiston yhteydessä ja ne säilytetään kirjanpitolain edellyttämän ajan. Tiedot poistetaan, kun niiden säilytysaika on umpeutunut. Yhdistys pyrkii mahdollisimman lyhyeen säilytysaikaan. Vanhentuneet osallistujalistat tuhotaan tietosuojajätteenä.

Ilmoittautujilla on tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet henkilötietoihinsa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton keskustoimisto ylläpitää MLL:n jäsenrekisteriä ja vastaa siitä, että jäsenrekisteri toimii tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Lisätietoja: Puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet