Kerhot ja kurssit

Kuva: MLL

Tervetuloa mukaan MLL Munkkiniemen kerhoihin

Tanssijumppa

Lasten tanssijumppa on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Tunneilla liikutaan luovasti omaa liikeilmaisua ja tanssitekniikkaa kehittäen ikäkaudelle sopivassa muodossa. Leikin, improvisaation, luovien harjoitteiden ja valmiiden liikesarjojen kautta lapset opettelevat oman kehon tuntemusta ja hallintaa, tilan hahmottamista, koordinaatiota, ryhmässä toimimista sekä musiikin ja rytmin yhdistämistä liikkeeseen. Tanssimisen ilo ja riemu, sekä yhdessä ryhmänä toimiminen ovat tunneilla pääosassa. Lapset osallistuvat tunneille ilman huoltajaa.

Syyskauden 2023 tanssit järjestetään torstai-iltaisin Munkkiniemen ala-asteella (Tietokuja 1) 7.9.–30.11.2023. Syyslomalla 19.10.23 ei ole tuntia. Opettajana toimii Linda Holma.

Syyskauden 2023 ryhmät:

Ryhmä 1 to klo 17.00–17.35 (3–4-vuotiaat)

Ryhmä 2 to klo 17.40–18.15 (3–4-vuotiaat)

Ryhmä 3 to klo 18.20–18.55 (5–6-vuotiaat)

Syyskauden 2023 tanssijumpan hinta on 100 euroa.

MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen. Saat jäsenhinnan –10% perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi. Jäsenalennusta käyttäneiden jäsenyys tarkistetaan.

Samaan kerhoon osallistuva sisarus saa –20 % sisarusalennuksen, mikäli huoltaja on MLL Munkkiniemen jäsen, tai –10 % sisarusalennuksen, mikäli huoltaja ei ole MLL Munkkiniemen jäsen. Sisarusalennuksen alennuskoodit ovat: SISARUS10 (ei MLL Munkkiniemen jäsenille, -10 % perushinnasta) ja JASENSISARUS20 (MLL Munkkiniemen jäsenille, -20 % perushinnasta).

Lisätietoja: Maria Ryymin mryymin(at)hotmail.com

Ilmoittautumiset tanssijumppiin MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupassa täällä

Muskarit

Musiikkileikkikoulutoiminnan tavoitteina on synnyttää lapsessa rakkaus musiikkiin, tukea hänen musiikillista ja yleistä kehitystään sekä auttaa sosiaalisten taitojen oppimisessa. Soittaminen, laulaminen, leikkiminen sekä kuunteleminen ja liikkuminen tuovat monipuolisuutta muskarituokioihin ja sallivat lasten saada erilaisia kokemuksia musiikista ja sen käyttötavoista ja merkityksistä eri tilanteissa. Sadut, runot ja kuvat luovat vielä lisää oivaltamisen mahdollisuuksia ja auttavat musiikinperusteiden kokemisessa ja myöhemmin vaikkapa instrumentin kanssa tapahtuvassa musiikinperusteiden nimeämisessä.

Kaikkiin ryhmiin lapset osallistuvat oman aikuisen kanssa. MLL:n muskariryhmissä tärkeää onkin myös aikuisen ja lapsen välisen suhteen vahvistaminen ja syventäminen sekä perheiden arkeen liittyvän musiikin ja loruttelun tukeminen.

Syyskauden 2023 muskarit (30 minuutin ryhmät) järjestetään perjantaiaamupäivisin Munkkivuoren nuorisotalolla (Raumantie 5) 18.8.–8.12.2023. Muskaria ei ole syyslomaviikolla eli perjantaina 20.10.2023. Opettajana toimii Suvi Jaaramaa.

Syyskauden 2023 ryhmät:

Pe klo 9.35–10.05 Leikki-ikäisten ryhmä (n. 1,5–4-vuotiaat)  Leikki-ikäisten ryhmä, jossa harjoitellaan musiikillisten aktiviteettien kautta erilaisia sosiaalisia ja itseilmaisullisia taitoja sekä nautitaan kokonaisvaltaisesti musisoinnin riemusta!

Pe klo 10.10-10.40 Vauvamuskari 1 (n. 4–16 kk)  Vauvamuskariin voi tulla mukaan heti kun lapsi osaa kannatella päätään. Toiminta tukee vanhemman ja lapsen vuorovaikutuksen rakentumista ja tarjoaa turvallisen ilmapiirin musiikillisista kokemuksista nauttimiseen kokonaisvaltaisesti jo heti lapsen alkutaipaleelta lähtien. Vauvamuskariin osallistuminen tarjoaa perheille paljon työkaluja musisointiin, lorutteluun ja leikkiin myös kodin arkisissa hetkissä.

Pe klo 10.45–11.15 Leikki-ikäisten ryhmä (n. 1,5–4-vuotiaat)  Leikki-ikäisten ryhmä, jossa harjoitellaan musiikillisten aktiviteettien kautta erilaisia sosiaalisia ja itseilmaisullisia taitoja sekä nautitaan kokonaisvaltaisesti musisoinnin riemusta!

Pe klo 11.20–11.50 Vauvamuskari 3 (n. 4–16 kk)  Vauvamuskariin voi tulla mukaan heti kun lapsi osaa kannatella päätään. Toiminta tukee vanhemman ja lapsen vuorovaikutuksen rakentumista ja tarjoaa turvallisen ilmapiirin musiikillisista kokemuksista nauttimiseen kokonaisvaltaisesti jo heti lapsen alkutaipaleelta lähtien. Vauvamuskariin osallistuminen tarjoaa perheille paljon työkaluja musisointiin, lorutteluun ja leikkiin myös kodin arkisissa hetkissä.

Syyskauden 2023 muskarimaksu on 100 euroa.

Samaan kerhoon osallistuva sisarus saa 20 % sisarusalennuksen, mikäli huoltaja on MLL Munkkiniemen jäsen, tai 10 % sisarusalennuksen, mikäli huoltaja ei ole MLL Munkkiniemen jäsen. Sisarusalennuksen alennuskoodit ovat: SISARUS10 (ei MLL Munkkiniemen jäsenille, -10 % perushinnasta) ja JASENSISARUS20 (MLL Munkkiniemen jäsenille, -20 % perushinnasta).

MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10 %:n jäsenalennuksen. Saat jäsenhinnan -10 % perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi. Jäsenalennusta käyttäneiden jäsenyys tarkistetaan.

Lisätietoja: Lotta Heikkilä, lottaheikkila@gmail.com

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Pidätämme oikeuden ryhmien aikataulumuutoksiin ja ryhmien yhdistämisiin, jos johonkin ryhmään ei saada tarvittavaa määrää osallistujia. Muskariryhmien ikärajat ovat suosituksia, ja niistä on mahdollista poiketa tarvittaessa.

Ilmoittautumiset muskareihin MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupassa täällä

Perhetouhula

Perhetouhula on vapaaehtoisuudelle perustuvaa toimintaa, joka on tarkoitettu alle 4-vuotiaille lapsille. Lapset saavat vapaasti liikkua vanhempansa valvonnassa koulun jumppasalin välineiden parissa. Touhulassa kaikki perheet osallistuvat välineiden esille laittamiseen ja siivoamiseen. Varsinaista ohjattua ohjelmaa ei ole. Jokainen vanhempi vastaa oman lapsensa turvallisuudesta ja hyvästä yhteistyöstä ryhmäläisten kesken.

Syyskauden 2023 perhetouhula järjestetään sunnuntaiaamuisin klo 10–11 Munkkiniemen ala-asteen koululla (Tietokuja 1) alkaen su 17.9.2023 ja päättyen su 10.12.2023.

Syyskauden 2023 perhetouhulamaksu on 65 € / lapsi. Saman perheen toisesta lapsesta saa 50 % alennuksen koodilla TOUHULA50 Huom! Kukin lapsi ilmoitetaan erikseen omalla ilmoituksellaan Holvin kautta, alennuskoodeja voi käyttää vain yhden / ilmoittautuminen.

Lisäksi MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen. Saat jäsenhinnan -10% perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi. Ilmoitathan meille, jos sinulla olisi mahdollisuus toimia yhtenä avainhenkilönä ryhmässä.

Lisätietoja: Vastuuvanhempi Antti Määttä, antti.maatta(a)gmail.com

Ilmoittautumiset touhulaan MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupassa täällä

Sählykerho

Sählykerho on vapaaehtoisuudelle perustuvaa toimintaa, joka on tarkoitettu noin 4–6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Jokainen vanhempi vastaa oman lapsensa turvallisuudesta ja hyvästä yhteistyöstä ryhmäläisten kesken.

Syyskaudella 2023 sählyä pelataan lauantaiaamuisin klo 10–11 Munkkiniemen ala-asteen koululla (Tietokuja 1) alkaen la 16.9.2023. Kaikilla pelaajilla tulisi olla oma maila, sisäjalkineet ja pelaamiseen sopiva vaatetus. Suojalasit ovat suositeltava varuste. Syksyn viimeinen kerta on 9.12.2023, sählykerhoa ei ole syyslomaviikolla 21.10.2023.

Syyskauden 2023 sählykerhomaksu on 65 € / lapsi-vanhempi-pari. Saman perheen toisesta lapsesta saa 50 % alennuksen koodilla SAHLY50 Huom! Kukin lapsi ilmoitetaan erikseen omalla ilmoituksellaan Holvin kautta, alennuskoodeja voi käyttää vain yhden / ilmoittautuminen. 

Lisäksi MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen. Saat jäsenhinnan -10% perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi.

Ilmoita meille, jos sinulla olisi mahdollisuus toimia yhtenä avainhenkilönä ryhmässä.

Lisätietoja: MLL yhteyshenkilö, Johannes Kuusela, johannes.kuusela(at)gmail.com

Ilmoittautumiset sählykerhoon MLL Munkkiniemen Holvi-verkkokaupassa täällä

Kädentaitokerhot

Syksyn 2023 kädentaitokerhot järjestetään Leikkipuisto Ulvilassa (Ulvilantie 17–19) sunnuntaisin, yhteensä 10 kertaa:

1.10.2023, 8.10.2023, 15.10.2023, 22.10.2023, 29.10.2023, 5.11.2023, 12.11.2023, 19.11.2023, 26.11.2023 ja 3.12.2023.

TAHMATASSUT (4-5-vuotiaat) klo 10-10.45

TOUHUTASSUT (6–7-vuotiaat) klo 11-12

TAITOTASSUT (8–9-vuotiaat) klo 12–13

Kädentaitokerhot on jaettu kolmeen ikä-/tasoryhmään. Kaikissa kerhoissa kokeilemme monia erilaisia käsityö- ja askartelutekniikoita, aina piirtämisestä ja maalaamisesta tekstiilityötekniikoihin ja rakenteluun, ryhmän taitotason mukaan.

TAHMATASSUT (4-5 v) on tarkoitettu aloitteleville pienille askartelijoille. Ryhmässä harjoittelemme perustaitoja kuten saksien käyttöä, kynäotetta ja ohjeiden kuuntelua. Lisäksi piirrämme, maalaamme, leikkaamme, liimaamme, muovailemme ja pujottelemme. Tärkeintä on, että lapsi saa tehdä itse ja onnistumisen elämykset karttuvat. Joka kerralla valmistuu pieni askartelutyö kotiin viemisiksi.

TOUHUTASSUT (6–7 v) on tarkoitettu vähän kokeneemmille kädentaitajille. Ryhmään osallistuvan tulisi jo hallita saksien käyttö ja kynäote, vaikka niitä edelleen harjoitellaankin. Perustekniikoiden lisäksi kokeilemme erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Tärkeintä on oman luovuuden kehittäminen ja rohkeus kokeilla. Lähes joka kerralla valmistuu pieni askartelutyö kotiin viemisiksi.

TAITOTASSUT (8-9 v) on tarkoitettu kouluikäisille käsityöläisen ja muotoilijan aluille. Ryhmässä työskentelemme yhteisen teeman ympärillä, jonka pohjalta suunnitellaan ja toteutetaan oma käsityökokonaisuus eri tekniikoita hyväksikäyttäen. Tärkeintä on oman luovuuden kehittäminen, suunnittelutaitojen karttuminen sekä rohkeus kokeilla uusia ja soveltaa jo tuttuja tekniikoita. Kerhokauden aikana valmistuu, lapsesta riippuen, yksi tai useampi tuotos kotiin viemisiksi. 

Syyskauden 2023 kerhomaksu on 80 euroa. MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikkien kerhojen maksuista 10%:n jäsenalennuksen ja samaan kerhoon osallistuvat sisarukset 10%:n sisarusalennuksen. Saat jäsenhinnan -10% perushinnasta, kun käytät alennuskoodia JASEN10 ja ilmoitat jäsennumerosi.

Sisarusalennuksen alennuskoodit ovat SISARUS10 (ei MLL Munkkiniemen jäsenille, -10% perushinnasta) ja JASENSISARUS20 (MLL Munkkiniemen jäsenille, -20% perushinnasta). 

Tahmatassuihin otetaan 10 lasta ja Touhu- ja Taitotassuihin 14 lasta. Samaan ryhmään ilmoittautuvien sisarusten ryhmä määräytyy nuoremman iän mukaan.

Lisätietoja: Anna-Liina Huttunen, annaliina.huttunen(a)gmail.com

Ilmoittautuminen täällä!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kuva: MLL
Kuva: MLL

Alennuksista

MLL Munkkiniemen jäsenet saavat kaikista kerhoista  jäsenalennuksen ja samaan kerhoon osallistuvat sisarukset sisarusalennuksenAlennuksia ei saa takautuvasti. Ilmoittautumiset kerhoihin ovat sitovia. 

Holvi-ilmoittautumisen yhteydessä jäsenhinnan saa käyttämällä alennuskoodia JASEN10. Jäsenet saavat perushinnasta 20 %:n sisarusalennuksen koodilla JASENSISARUS20. Jäsenalennus edellyttää jäsennumeron ilmoittamaista ilmoittautumisen yhteydessä. Yhdistykseen kuulumattomat sisarukset saavat perushinnasta 10 %:n sisarusalennuksen  koodilla SISARUS10.

Ilmoittautujien henkilötietojen keräämisestä lyhyesti

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Munkkiniemen paikallisyhdistys kerää ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautujilta ja maksajilta nimen, mahdollisesti syntymävuoden ja yhteystiedot sekä tiedon jäsenyydestä ja tapahtuman/ kurssin / kerhon maksamisesta. Joissain yhteyksissä saatetaan lisäksi kysyä myös ruokavalio- tai muita tietoja. Yhdistys kiinnittää erityistä huomiota tietoturvaan.

Ilmoittamalla itsensä ja/tai huoltamansa lapsen mukaan MLL:n Munkkiniemen paikallisyhdistyksen järjestämään toimintaan huoltaja antaa yhdistykselle suostumuksensa (oikeusperuste) käsitellä omia ja/tai huoltamansa lapsen tietoja. Henkilötietoja käytetään paikan varaamiseen, osallistumisen seurantaan, toiminnan sisällön muokkaamiseen lapsen ikään sopivaksi, tiedottamiseen (mahdolliset yllättävät muutokset ohjelmaan tms.) ja kurssimaksujen rekisteröimiseen. Joissakin tapauksissa vanhoille kurssilaisille myös tiedotetaan seuraavan kauden kurssista ennakolta sähköpostitse.

MLL:n Munkkiniemen paikallisyhdistyksen ilmoittautumistiedot kerätään Holvi-verkkokaupassa. Ko. tapahtumaa hoitava hallituksen jäsen (esim. kerhovastaava) sekä paikallisyhdistyksen Holvi-verkkokauppavastaavat käsittelevät henkilötietoja. Yhdistys luovuttaa ilmoittautujien tietoja myös tapahtumien, kurssien ja kerhojen ohjaajille.

MLL:n Munkkiniemen paikallisyhdistys säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen rekisteröidyn tekemän ilmoittautumisen ja siihen liittyvän tapahtuman, kurssin tai kerhon mahdollistamiseksi. Maksutietoja käsitellään kirjanpitoaineiston yhteydessä ja ne säilytetään kirjanpitolain edellyttämän ajan. Tiedot poistetaan, kun niiden säilytysaika on umpeutunut. Yhdistys pyrkii mahdollisimman lyhyeen säilytysaikaan. Vanhentuneet osallistujalistat tuhotaan tietosuojajätteenä.

Ilmoittautujilla on tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet henkilötietoihinsa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton keskustoimisto ylläpitää MLL:n jäsenrekisteriä ja vastaa siitä, että jäsenrekisteri toimii tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Lisätietoja: Puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet