Kuva: Pexels.com

Lasten ensiapu ja hätätilanteet -kurssi

MLL Munkkiniemi ja Uskalla Auttaa Oy järjestävät ensiapukurssin pienten lasten vanhemmille, isovanhemmille, hoitajille ja kaikille, jotka haluavat parantaa ensiaputaitojaan. Kurssi pidetään ti 24.5.22 klo 17–20.30 Leikkipuisto Munkissa (Perustie 38).

Kurssilla opit tunnistamaan eri-ikäisten lasten hätätilanteita ja pääset harjoittelemaan käytännössä ensiavun antamista näissä tilanteissa. Säännöllinen harjoittelu ja toimintamallien kertaaminen lisäävät toimintavarmuutta ja onnistumisen todennäköisyyttä oikeiden tilanteiden varalle. Tämä pelkästään lapsiin keskittyvä ensiapukoulutus tarjoaa sinulle tietoa erilaisista lasten sairaskohtauksista, sairauksista, vammoista, tapaturmista ja myrkytyksistä. Kurssilla käydään läpi lapsen fysiologiset ja anatomiset ainutlaatuisuudet, joilla on merkitystä tietyissä tilanteissa ensiavun antamisen kannalta.

Kurssin hinta on 20 euroa jäsenille ja 30 euroa ei-jäsenille.

Jos olet MLL Munkkiniemen jäsen, käytä alennuskoodia EAJASEN ja anna jäsennumerosi. Jäseneksi voit liittyä täältä!

Kiertävä kotieläinpiha Leikkipuisto Munkissa

Hembölen kiertävän eläinpihan suloiset poni, aasi, vuohi, koira, minisika, lampaat, kanit, ankat, kukko ja kana saapuvat lasten iloksi Leikkipuisto Munkkiin

tiistaina 31.5.2022 klo 13–16.

Tapahtuma on maksuton. Mukana menossa Play Cafe -leikkipuistokahvila.

Tervetuloa!