Perhekahvilat Munkkiniemen alueella

--- Huom! Tällä hetkellä perhekahviloiden toimintaa ei voida järjestää koronan vuoksi! ---

Perhekahvila tarjoaa keskustelua, ohjelmaa ja leikkiseuraa lapsille sekä mukavaa yhdessäoloa kahvinjuonnin lomassa. Tule mukaan perhekahvilatoimintaan tapaamaan alueen muita lapsiperheitä!

Munkinseudulla toimii kaksi MLL:n perhekahvilaa.

Kuva: MLL

Lisätietoa MLL:n Munkkiniemen yhdistyksen perhekahvilatoiminnasta

MLL:n perhekahvilat ovat lapsiperheiden avoimia toiminta- ja kohtaamispaikkoja. Toiminta on sekä poliittisesti että uskonnollisesti sitoutumatonta, ja se on tarkoitettu kaikille ja kaikenlaisille lapsiperheille. Perhekahviloissa voi vapaasti poiketa oman aikataulun mukaan. Perhekahviloita pyörittävät vapaaehtoiset ohjaajat ja kävijät.

Perhekahviloissamme on joskus tarjolla myös ohjelmaa, kuten esim. lastenvaate-esittelyjä, askartelua, vauvahierontaa sekä asiantuntija-alustuksia lapsiperheille tarjotuista palveluista. Perhekahvilaan voi tulla ohjelman jo alettua. Kaikenlainen palaute ja ohjelmaideat ovat tervetulleita.

Perhekahviloiden tilat ovat lainassa kaupungilta ja kaikkien kävijöiden odotetaan osallistuvan lelujen ja askartelutarvikkeiden korjaamiseen. Myös omat likaiset astiat laitetaan molemmissa perhekahviloissa suoraan tiskikoneeseen.

Perhekahviloissamme oli viime vuonna yhteensä reilut 2000 kävijää. Vilinää siis riittää, ja siksi onkin tärkeää, että kaikki aikuiset kantavat vastuun sekä omien että kaikkien lasten turvallisuudesta. Perhekahviloista löytyy rauhallisia nurkkauksia myös vauvoille vanhempineen.

Perhekahvila on kävijöidensä näköinen. Perhekahvilaohjaajien elämäntilanteiden muuttuessa etsimme välillä uusia ohjaajia, jotta toiminta jatkuisi. Jokainen vapaaehtoinen perhekahvilaohjaaja voi osallistua juuri itselleen sopivalla työpanoksella perhekahvilatoimintaan.

Kuva: MLL