Perhekahvila

Perhekahvila tarjoaa keskustelua, ohjelmaa ja leikkiseuraa lapsille sekä mukavaa yhdessäoloa kahvinjuonnin lomassa. Tule mukaan perhekahvilatoimintaan tapaamaan alueen muita lapsiperheitä!

Perhekahvilat Munkkiniemen alueella

Perhekahvila Munkkivuori

Maanantaisin Ulvilan leikkipuistossa klo 9:30-11:30, Ulvilantie 17-19. Tervetuloa!

Kevään 2019 ohjelma

Parillisina viikkoina ja toiveiden mukaan pyritään musiikkihetkiin

8.4. PDL (Milja Aro) klo10-

+puiston musiikkihetki

Toivotamme myös tervetulleeksi uuden vapaaehtoisen, Tuomo-vaarin

15.4. Pääsiäisaskartelua ja alueemme kotiäiti vierailulla: "kemikaaliton elämäntapa" klo10-11.30 (Sini Svanberg)

22.4. Pääsiäinen, perhekahvila suljettu

29.4. MLL perhetoiminnan koordinaattori Minna Kaukonen kertomassa alueemme lapsiperhe-ja perhekummitoiminnasta

+ musiikkituokio

la 4.5. Kevätrieha, tarkempi ohjelma löytyy LP Ulvilan sivuilta - tule mm vilttikirppistelemään!

6.5. Puiston kehittämispäivä leikkipuiston tiloissa, puisto suljettu - myöskään perhekahvilaa ei voida pitää

13.5. Vapaata oleskelua

20.5. Vapaata oleskelua

27.5. Kauden päätösjuhla + musiikkituokio

HUOM! syyskauden aloitus, suunnittelupäivä  ma 12.8.2019 - tervetuloa mukaan!

Perhekahvila Munkkiniemi

Perjantaisin Leikkipuisto Munkissa klo 9:30-11:30, Perustie 38. Tervetuloa!

Kevään 2019 ohjelma:

11.1. Leikkipuistobändi Munkkipossu klo 10

18.1.

25.1. Leikkipuistobändi Munkkipossu klo 10

1.2.

8.2. Leikkipuistobändi Munkkipossu klo 10

15.2.

22.2  talviloma, ei perhekahvilaa

1.3. Leikkien edustaja paikalla esittelemässä leluja ja pelejä, leikkipuistobändi Munkkipossu klo 10

8.3. Värikylpy (yli 6kk ikäisille) Leena Erosen pitämänä. Ryhmät klo 9:30 ja 10:15. HUOM! oma pyyhe mukaan ja kaikille sellaiset vaatteet, jotka saavat likaantua.

15.3. Leikkipuistobändi Munkkipossu klo 10

22.3.

29.3. Helsingin neuvolan imetyskoordinaattori ja sormiruoka-asiantuntija terveydenhoitaja Nina Kivilaakso keskustelemassa ja vastaamassa vauva-arkea askarruttaviin kysymyksiin.

5.4.

12.4. Leikkipuistobändi Munkkipossu klo 10

19.4. Pääsiäinen, ei perhekahvilaa

26.4.

2.5. Leikkipuistobändi Munkkipossu klo 10

10.5.

17.5. Kevätjuhla, leikkipuistobändi Munkkipossu klo 10

24.5. päätetään samalla yhdessä lisäkerroista/ jatkosta

Yhteystiedot:

Munkkivuoren perhekahvilaohjaaja: Leena Seilo

Munkkiniemen perhekahvilaohjaajat:

Perhekahvilavastaava: Leena Seilo

Leikkipuisto Ulvila puh. 09-3104 1760040 3344 220, lp.ulvila(at)hel.fi

Leikkipuisto Munkki puh. 09-3104 1761

Ohjelmaehdotukset:

sleenas@gmail.com

Lisätietoa MLL:n Munkkiniemen yhdistyksen perhekahvilatoiminnasta

MLL:n perhekahvilat ovat lapsiperheiden avoimia toiminta- ja kohtaamispaikkoja. Toiminta on sekä poliittisesti että uskonnollisesti sitoutumatonta, ja se on tarkoitettu kaikille ja kaikenlaisille lapsiperheille. Perhekahviloissa voi vapaasti poiketa oman aikataulun mukaan.

Perhekahviloita pyörittävät vapaaehtoiset ohjaajat ja kävijät.

Perhekahviloissamme on joskus tarjolla myös ohjelmaa, kuten esim. lastenvaate-esittelyjä, askartelua, vauvahierontaa sekä eri asiantuntija-alustuksia lapsiperheille tarjotuista palveluista. Perhekahvilaan voi tulla ohjelman jo alettua. Kaikenlainen palaute ja ohjelmaideat ovat tervetulleita.

Perhekahviloiden tilat ovat lainassa kaupungilta ja kaikkien kävijöiden odotetaan osallistuvan lelujen ja askartelutarvikkeiden korjaamiseen. Myös omat likaiset astiat laitetaan molemmissa perhekahviloissa suoraan tiskikoneeseen.

Perhekahviloissamme oli viime vuonna yhteensä reilut 2000 kävijää. Vilinää siis riittää, ja siksi onkin tärkeää, että kaikki aikuiset kantavat vastuun omien ja muiden lasten turvallisuudesta. Perhekahviloista löytyy rauhallisia nurkkauksia myös vauvoille vanhempineen.

Perhekahvila on kävijöidensä näköinen. Perhekahvilaohjaajien elämäntilanteiden muuttuessa etsimme välillä uusia ohjaajia, jotta toiminta jatkuisi. Jokainen vapaaehtoinen perhekahvilaohjaaja voi osallistua juuri itselleen sopivalla työpanoksella perhekahvilatoimintaan.