MLL Munkinseudulla

Tervetuloa Munkkiniemen paikallisyhdistyksen sivuille!
Täältä löydät tietoa Mannerheimin Lastensuojeluliiton vapaaehtoistoiminnasta Helsingin Munkkiniemessä, Munkkivuoressa, Talissa, Kuusisaaressa ja Lehtisaaressa.

 

Facebook-ryhmä "MLL Munkkiniemi" on perustettu, jotta voisimme nopeammin tiedottaa tapahtumista. Liity nyt!

 

MLL:n ulkolelulaatikko Munkin puistossa

Munkkiniemen MLL on hankkinut Munkin puistoon lukollisen ulkolelulaatikon. Laatikko sijaitsee leikkipuiston oman lelulaatikon vasemmalla puolella portilta katsottuna.  Laatikon sisältö on tarkoitus hankkia vähitellen lahjoituksina ja  sinne voi lahjoittaa ulkoleikkeihin sopivia ehjiä leluja esim. hiekkalapioita, ämpäreitä, palloja, mailoja  yms. Laatikkoa on tarkoitus käyttää erityisesti viikonloppuisin ja iltaisin, kun puiston omat lelut eivät ole käytössä. 

Jos haluat käyttää laatikkoa avaimen laatikon lukkoon voi teetättää omalla kustannuksella Munkkiniemen Puistotien suutarilla. Avaimen malli on suutarilla ja hänelle tulee sanoa, että haluaa avaimen MLLn lelulaatikkoon, josta hän tietää mistä avaimesta on kyse. Suutari pyytää kaikilta avaimen teettäneiltä kuittauksen. 

Mikäli olet kiinnostunut lahjoittamaan leluja laatikkoon, niin voit ottaa yhteyttä Katja Itkoseen puh. 040 4193787, katja_itkonen@hotmail.com tai sitten viedä lelut suoraan laatikkoon. Leluihin tulisi merkitä tussilla MLL, jotta ne erottuvat leikkipuiston omista leluista.  

Jokainen laatikon käyttäjä on vastuussa siitä, että lelut palautetaan laatikkoon leikkien päätyttyä ja että laatikko lukitaan. Lukollisuus oli ehtona laatikon luvan myöntämiselle.